Bohemer Catering i Haugesund og Karmøy

Bohemer Catering har kjærlighet for råvarene og håndverket. Vi bruker råvarer av topp kvalitet og lager all mat fra bunnen. Hos Bohemer lager vi de smakene du liker og levere maten raskt slik at du kan nyte den mens den er varm. Vil du ha fisk, kjøtt, tapas, smørbrød eller noe annet? Bohemer Catering – en fest for sansene.

Mens du slapper av så ordner vi kveldens tapas. Bohemer tilbyr høy kvalitet catering i Haugesund og Karmøy for alle som ønsker prikken over i’en. Bursdag eller 17. mai? Vår buffet har noe for enhver smak å velge fra: indrefilet av okse, sjøkreps, suppe svinenakke, lammelår og mer. Ønsker du smørbrød eller tapas til et møte eller foran gullrekka på tv? Vi har noe til deg også! Bohemer tilbyr frokostbrett til møte, burritobuffet og grillmat til lunsj.

Skal du gifte deg eller arrangere konfirmasjon? Vi tilbyr catering i Haugesund og Karmøy som vil tilfredsstille både deg og alle gjestene. Har du gjester med spesielle matpreferanser? Vi lager både veganske og allergivennlige retter.

Vår meny

Visste du at vi også har et spennende lokale til selskap? På «Bohemer taket i Haugesund» har vi nok plass til konfirmasjon, bryllup eller andre selskaper. Dere kan selv pynte etter eget ønske. Mens vi i Bohemer står for cateringen. Med smakfull mat, vakkert lokale og gode folk har du alt du trenger for å ha en fin dag med venner og familie. Les mer om lokalet vårt her: «På taket» her eller sjekk ut Norges største churrascogrill som vi også kan by på.